Re: pojištění odpovědnosti - moc prosím
Podle živnostenského zákona není daňové poradenství živností, stejně jako auditor, advokát, notář etc..
Pokud na to máte ŽL, tak je asi z roku 1990. :-))
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
27. 1. 2010 15:48
Pojištění odpovědnosti : moc prosím o radu, jsem OSVČ - účetní, účtuji celé společnosti – s.r.o. a živnostníky dělám jim přiznání k dani z příjmu, DPH apod. Potřebuji si zřídit pojitku odpovědnosti. V pojišťovně mi ji nabídli, ale tvrdí mi že pokud nejsem dan.poradce ale pouze účetní, že mi stačí pro účetní, že ta pro dańaře je pro ty co dělají přiznání a ža ta moje na účetní nepokrývá přiznání ale jenom účetní operace. Poradí někdo z praxe jakou si udělat pojistku aby mi to krylo účtování i dělání přiznání? Danový poradce nejsem, ale samozřejmě účtuji id ělám přiznání, případné chyby v přiznání by šly tedy za mnou. Bojím se, že si něco uzavřu a budu platit a pak zjistím, že se to na co dělám ani nevztahuje, Předem děkuji.