Re: Vyúčtování daně z příjmů FO a Money
Dobrý den, mzdy v Money sice nemám, ale tohle nám od nich přišlo mailem (část kopíruju):
Zveřejnění nové verze Money S3 11.060 v rámci Aktualizace 2010
Nová verze Money S3 bude zveřejněna na internetu v pátek 29. ledna 2010 ve formě kompletního instalačního balíčku i přechodů z nižších verzí.
Verze bude zahrnovat legislativní změny (úpravu vykazování Souhrnného hlášení, zrušení výpočtu slev na pojistném na sociální zabezpečení včetně navazujících formulářů, změnu výpočtu náhrady mzdy za první tři dny pracovní neschopnosti, nové číselníky druhů důchodů a aktualizaci příslušných tiskových formulářů, nové formuláře podkladů pro výpočet daně) a dále novinky a zlepšení ve funkčnosti, jako je např. hromadné přeúčtování, zrychlení výběru tiskových formulářů, novinky v podpoře e-shopů a další.
Tak, že by nové tiskopisy byly ode dneška?
Re: Vyúčtování daně z příjmů FO a Money
Dobrý den Renáto, včera jsme volala do Money a tam mi řekli, že je ještě čas a že se chystá verze 11,60 a tam by to mělo být. Tak doufejme. Jinak mám výstupy stejně, jak popisujete Vy. Tak nám nezbývá než čekat.. :o( pěkný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
29. 1. 2010 9:01
Dobrý den,
prosím o radu všechny uživatele systému Money S3. Dělám Vyúčtování daně z příjmů FO ze závislé činnosti a příloha Počet zaměstnanců mi leze předloňská (k 1.12.2008). Nevíte prosím, jak tam "dostat" rok 2009? Navíc jsem zjistila, že samotné vyúčtování je vzor č. 14, což je vlastně také loňské ne? Mám verzi 11,054.
Děkuji všem za rady.