Intrastat 2008

• (neregistrovaný)

29. 1. 2010 10:36

Dobrý den všem, potřebuji radu ohledně podání dodatečného výkazu Intrastat 2008, dělám to poprvě a jsem z toho ....Není náhodou někde "mustr" pro vyplění toho výkazu a opravdu musím vyplnit každý měsíc 2008 zvlášť?Děkuji předem za každou radu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 16. 2. 2010 13:23

fidelka (neregistrovaný)

Re: Intrastat 2008
      Dobrý den,
      příručky jsou na stránkách ČSÚ.Ale jen aktualní. Pokud by jste chtěla , tak Vám mohu příručku z roku 2008 zasla na e-mail.

Vyplňování není žádná sranda. A ještě zpětně. To bude dost vysoká pokuta z CÚ. Mám fy co jim dělám intrastat a oni mě nenahlásili vývoz a dělala jsem ho 3 měsíce zpět a byla pokuta Kč 5000,- .

Musí se dělat každý měsíc zvlášť . A máte hodně faktur a na nich různé zboží, nebo vše jeden artikl. Kvůli celnímu zařazení a ještě dodací podmínky....

Radila bych Vám , aby jste si na to někoho zjednala. Dělají to všechny celní deklarace. Pokud jste to nikdy nedělala a ještě zpětně. Nepouštěla bych se sama do toho.

Petra

• 16. 2. 2010 18:38

2509 (neregistrovaný)

Re: Intrastat 2008
      Moc Vám děkuji za rady, věřím, že to zvládnu. Na CÚ jsme se už zaregistrovali a teď jen vyplnit ty hlášení:)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).