Re: RZD-FLEXI životní pojištění
Česká spořitelna vystavuje potvrzení o odpočtu na částku pojistník a 1. pojištěný, řiďte se tím, co má na potvrzení odpočtu od Spořitelny.
V potvrzení je to v kolonce "Pojistné uhrazené pojistníkem na pojištění pro případ smrti a dožití"
Takže můžete uplatnit jen, to co je v té kolonce výše uvedené.
Pěkný večer.
Re: RZD-FLEXI životní pojištění
Děkuju,ale na tom potvrzení taková kolonka není,je tu napsáno
že zaplatila částku na soukr.ŽP v částce...Kč.A teď jsem váhala, protože pojistníkem je jen ona, a pojištěných je více.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
29. 1. 2010 16:41
Zam.mi donesla potvrzení o zaplaceném pojistném za 2009 na soukr. ŽP pro odpočet od zákl.daně.Na smlouvě je napsána jako Pojistník a jako 1.pojištěný.Jako 2.pojištěný je její manžel.Je to až do jejích 75 let, to je O.K.Ale pojistné platí jen ona, teď nevím-můžu jí to uplatnit do RZD? Je tam ještě úraz.pojištění pro ně i pro jejich děti, ale to mě v souvislosti s RZD nezajímá. Děkuji za každou odpověď.