Re: Nový zákon o dph-místo plnění u služ
Tak to jsem teď zmatená - já si myslím, že v tomto případě se jedná o tuzemské plnění a tudíž musí být zatíženo DPH 20% , tudíž bez souhr.hlášení.
Přidá se ještě někdo s názorem ?
Díky
Re: Nový zákon o dph-místo plnění u služ
No ale když si přečtete par. 9 nového zákona o DPH a porovnáte co tam bylo loni tak mi právě vychází, že je to bez dph a souhrnné hlášení, nejsem si s tím úplně jist, ale v loni tam bylo že místo plnění u služeb je tam kde má poskytující sídlo a teď je místo plnění tam kde má sídlo příjemci, jsou tam nějaké výjimky, ale s dopravou zboží tam nic nevídím. Má ještě někdo nějaký jiný názor?
Protože toto by mně skutečně zajímalo
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
1. 2. 2010 9:40
Dobrý den, četla jsem si zběžně nový zákon o dph a moc mu nerozumím. Chtěla jsem se zeptat hlavně na par. 9. Znamená to, že i když např. pojedu vnitrostátní přepravu tady po ČR tak místo plnění budu u příjemce té služby? Děkuji moc