Re: Odstoupení od kupní smlouvy
Já si zase myslím, že na svatbě se většinou nešetří. Každá nevěsta chce mít vše připravené dřív než 14 dní před svatbou, takže to riziko je podle mne opravdu malé. A každá si chce nechat věci na památku, určitě nějakou bižuterku za pár stovek nebude vracet.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
1. 2. 2010 12:06
Dobrý den, můj dotaz je následující...chci si otevřít e-shop s prodejem bižuterie a svatebních doplňků. Kupující má ale právo odstoupit do 14 dnů od kupní smlouvy. Jak jsem já chráněná před zneužitím "odstoupení od kupní smlouvy". Protože, co když zákazník zbouží koupí, POUŽIJE , a pak bude chtít odstoupit od smlouvy. Já mu nijak nemohu dokázat, že např.šperk či závoj nepoužil. Na šperku či jiných drobnostech se nepozná, zda bylo použito či nebylo použito
Už nevím, kam se obrátit pro radu.Děkuji Za odpověď Blažková H.