Re: Prohlášení poplatníka
Myslíte si to dobře, stranu 3. a 4. netřeba vyplňovat, pokud nežádáte o roční zúčtování.
Re: Prohlášení poplatníka
Ať si přečte na straně 3 nahoře tučně vytištěné "Žádám o provedení ročního zúčtování...." - z toho plyne, že vyplňuje ten, kdo žádá. Ale z vlastní zkušenosti vím, že když je natvrdlá účetní, nic s tím neuděláte (u manžela v práci to mají to samé a nejvíc mě nadzvedlo, že když syn ukončil školu maturitou a od září šel pracovat, nahlásil manžel své účetní, že od září nechce uplatňovat daň. zvýhodnění na dítě, a ona po něm chtěla synovu pracovní smlouvu!)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
1. 2. 2010 12:33
Prosím o radu, má poplatník který nechce roční zúčtování daně podepisovat 4 stranu prohlášení poplatníka, účetní to po mě vyžaduje, ale já si myslím že oddíl č. 3 nemám ani vyplnit ani podepsat. Moc děkuji za rady.