Re: daň z příjmu - FO
možná od Vás nemají podepsanou 2.stránku, že uplatňujete slevy za rok 2009, musíte se podívat, co po Vás chtějí podepsat... pokud toto máte podepsané, tak nic jiného už nepodepisujete, protože jste si roční zúčtování provedla sama a nijak o tom svého zaměstnavatele neinformujete
Požadují v odd. II. že potvrzuji pravdivost údajů v tomto prohlášení (rok 2009 podepsán), na zdaň.obdoí 2010, datum podpisu předvyplněn 1.2.2010 a v odd.III. opět že potvrzuji pravdivost údajů v odd. III. za zdaň. období 2009, datum podpisu 1.2.2010......
to je na slevu roku 2010, toto klidně podepište, protože si určitě budete chtít bezprostředně po skončení MD požádat o čerpání ŘD, tak aby Vám mohli uplatnit slevu a měla jste tak při čerpání řádné dovolené menší daň
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
2. 2. 2010 10:28
Dobrý den,
jsem v pracovní neschopnosti, od př. týdne na mateřské. Před 14-ti dny jsem zažádala svého zaměstnavatele o zaslání Potvrzení o zdan.příjmech 2009 - vše zasláno v pořádku. Daň jsem si sama vypočetla a daň. přiznání sama podala. Dnes mi přišel od zaměstnavatele klasický růž. papír Prohlášení poplatníka, kde po mě chce o vyplnění a zaslání zpět..Musím mu ho zasílat nebo stačí informace e-mailem, že daň. přiznání jsem si již sama podala?
Děkuji