Re: Starobní důchod
>>dobrý den může mi někdo poradit kolik zhruba budu
>>pobírat důchod mám nástup za 2 roky a když si počkám
>>kolik
>>asi bude odpracováno budu mít 42let ze 3 dětmi a
>>prý
>>se bere 5-10 let průměr mzdy ten mám 11000kč čistého
>>děkuji za radu
>
>To už se tak dávno nepočítá, zkuste kalkulačky na
>
>
>http://www.mpsv.cz/files/clanky/3200/duchodova_kalkulack děkuji ale nejde mi to otevřít já už na nějaké té kalkulačce byla a vyšlo mi že bych měla brát 4500kč ale zdá se mi to divné
no kalkulacka neni vsemocna. zalezi co tam napisete a vzhledem k tomu, ze si myslite ze se to pocita z prumeru za par let zpet, tak vam to ani dobre vyjit nemohlo. musite si napsat do te prahy jak jsem jiz psal. pokud nevite vymerovaky od roku 1986, tak na to neprijdete.
pokud budete v dohledne dobe zadat o duchod, tak se neobejdte bez prehledu vymerovacich zakladu. pise se na cssz do prahy. zadost o zdeleni vymerovacich zakladu z duvodu zadani o starovni duchod. uvede se jmeno, prijmeni, rodne prijmeni, bydliste, rodne cislo. z prahy vam to bezplatne poslou. na internetu cssz je kalkulacka duchodu. opisete to co vam prislo a vyjde vam duchod. jen upozornuji, ze predcasny se krati uz do smrti. duchod se vymeruje v roce 2010 z vymerovaku od roku 1986.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
2. 2. 2010 10:56
dobrý den může mi někdo poradit kolik zhruba budu pobírat důchod mám nástup za 2 roky a když si počkám kolik asi bude odpracováno budu mít 42let ze 3 dětmi a prý se bere 5-10 let průměr mzdy ten mám 11000kč čistého děkuji za radu