Re: spronevěra
Pomluvu snad už v životě poznal každý nejen ze zaměstnání a každý ví, jak těžké je se proti ní bránit. O čem byste si chtěla s bývalým zaměstnavatelem povídat? Prosit ho, ať vás nepomlouvá nebo mu vyhrožovat trestním oznámením, když původce pomluvy neznáte jistě? Ve volné chvíli se podívejte na §345 trestního zákoníku, který se na váš případ vztahuje.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
2. 2. 2010 12:00
Dobry den,potřebovala bych radu ohledně byvaleho zamestnání. Pracovní poměr jsem ukončila dohodou klasickym způsobem. žádne sražky ani pohledávky vůči dané firmě nemam.Ani od zamestnavatele při odchodu. Koluji o mne však zvěsti že jsem ukradla nemalou častku peněz.Díky tomu jsem nemohla nastoupit do nového zaměstnání a nyní jsem týden v novém zam. a opět někdo volal nynějšímu zaměstnavateli a podal mu inf.omne.Poradte...mám se obratit na předchozího zaměstnavatele nebo to řešit např.právní cestou? jsem už z toho zoufalá...