Re: Vyúčtování daně z příjmů fyzických o
Z vlastní zkušenosti - odevzdala jsem silniční daň na starém tiskopise (nevšimla jsem si , že byl novelizován) a po čtvrt roce mě FÚ vyzval k podání přiznání na správném tiskopise. Zpracovávala jsem více firem a u všech chtěli správci daně výměnu za nový formulář.
Tak bych Vám to doporučila podat znovu...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
2. 2. 2010 20:21
Dobrý den,
díval jsem se na internetu a zjistil jsem, že byl vydán nový tiskopis Vyúčtování daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a z funkčních požitků za zdaň. období 2009.
Na začátku roku 2010 jsme obdrželi aktualizaci software, kde tento nový tiskopis zatím nebyl implementován. Vyšel až v aktualizaci před třemi dny.
Bohužel jsem chtěl mít vše vůči FÚ během ledna vyřešené a podal jsem toto vyúčtování na starším tiskopise. Myslíte, že musím toto vyúčtování podat znovu na novém aktuálním???
Děkuji za rady
Honza