Re: potvrzení o zdanitelných příjmech
Toto potvrzení Vám může vystavit jen ten, kdo má mzdové účetní doklady té firmy, tzn.někdo z firmy, nebo pokud je firma v konkursku, tak správce konkursní podstaty. Kdo to je najdete na www.justice.cz. Ale pokud účetní slibuje, tak možná má ty podklady ona, ještě to zkoušejte. Pokud to nestihnete do 15.2., nemůže Vám nynější zaměstnavatel udělat zúčtování, ale můžete později podat přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
3. 2. 2010 19:56
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, co dělat pokud jsem ukončila pracovní poměr v červnu 2009 a od července 2009 jsem začala pracovat v jiné společnosti. Kontaktovala jsem proto naši bývalou účetní, aby mi vystavila potvrzení o zdanitelných příjmech. Ta však jen slibuje a dodnes jsem žádné potvrzení neobržela.
Jen bych chtěla podotknout, že společnost již neexistuje a jednatelka společenosti je již mimo ČR.
Proto bych se chtěla zeptat, na koho se obrátit, abych toto potvrzení obdržela.
Předem děkuji.
S pozdravem,
Radka Lisá