Re: neplacené volno so + ne
koukala jsem na to, a pořád mi to nějak nejde do hlavy,
zaměstnanec pracoval od 1.- 6.1, od 7.-20. měl NV / žádal po dnech/ k 20.1. současně ukončil PP.
HM za odpracované hodiny byla 2.667,- , dopočet ZP za NV jsem počítala 2.581,- /10 dnů - nepočítala jsem so+ne/
MVZ ZP mě vychází 5.161,- což je méně než 2.667 + 2.581=5.248
Myslela jsem, že to je postačující pro odvod ZP. Program mi počítá ale 6.667, a na to se nemohu pořád dostat, i když třeba započítám
pro odvod ZP za NV ty soboty a neděle.
Nevidíte, kde je chyba ?
Děkuji moc
Re: neplacené volno so + ne
máte správně v programu navedený den skončení PP? Jinak nevím, proč by dopočítával do částky, kterou uvádíte.
Také mi vychází stejně MVZ (8000:31)x20
Nevím, jak se bude k neplac. volnu stavět příp. kontrola z dané ZP. Pokud je takto dlouho neplac. volno (7.-20.), potom by se mělo platit i za so+ne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
4. 2. 2010 10:01
prosím o radu - vím, že toto tu bylo již řešeno mnohokrát, ale dělám mzdy a teď jsem se zasekla, pracovníci měli tento měsíc hodně neplaceného volna, žádali vždy na konktrétní dny /ne od-do/ u všech, i když po NV následovala so a ne, program
dopočítal ZP za ten jeden den, za so a ne již ne. S tím souhlasím. Pouze u jednoho, který také žádal na jednotlivé dny, ale v podstatě mu další NV začínalo zase hned v pondělí, mi dopočítává ZP i za so+ne. Poradí mi někdo, kde je ten háček ?
Děkuji