Re: Převod zaměstnance
Ano, může, pokud Vás převede se všemi právy a povinnostmi dle zákoníku práce. Pro Vás se nic nemění, jen se Váš zaměstnavatel bude jmenovat jinak. Nejde o ukončení pr. poměru a nový nástup, Vaše prac. smlouva zůstává v platnosti, vše poběží dál. Nevím na kterých úřadech jste se ptala, ale divím se, že to neznají, to není zas tak neobvyklá věc.
Re: Převod zaměstnance
Nevím, dneska nebyl dobrý den na úřadech
A můžete mi ještě přesně napsat ten paragraf? Jsem účetní tak si to musím vyřídit sama ale neorientuju se v tom. Takže sepíšu převod podle §... a musím na SP a ZP poslat odhlášku a příhlášku na novou firmu ne? Moc děkuji za rady
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
4. 2. 2010 12:35
Dobrý den, nutně potřebuji poradit. Na úřadech si mě přehazují tak už nevím kde se zeptat. Jsem na RD, končí mi v červenci. Jsem zaměstnána u s.r.o. ale zaměstnavatel chce přerušit činnost protože má novu firmu na fyz. osobu. Může mě převést na tuto firmu v době rod.dovolené, se stejnou mzdou, průměrama atd.?