Re: Daňový bonus - tiskopis Vyúčtování D
Moc děkuji, a to je právě ten problém, vyplnit do vyúčtování, aby vše souhlasilo. Nežádali jsme, protože nám to pokryla daňová povinnost, kterou jsme jen ponížili. Ale teď právě nějak nevím, kam to vyplním do vyúčtování. Poradíte ještě prosím?
Děkuji
děkuji, to tam všechno mám, mě se jedná konkrétně o 1. stranu kolonka 06 a 06a. V 06 je částka bez bonusů a v kolonce částka bonusů ze zúčtování z předchozího roku? Pokud je to takto, tak mi vychází na poslední 4. straně v řádku 9 nedoplatek na dani. To se mi zdá právě divné. Moc děkuji za radu
Mám to stejně jako Vy, nedoplatek mi nevychází. Nedoplatek se rovná nějakému číslu z části I? A nepomotaly se vám bonusy vyplácené měsíčně a bonusy, které vzešly z ročního zúčtování?
v části I ve sl. 5 jsou pouze částky z ročního zúčtování záloh, pokud ze zúčtování vzešly bonusy, tak ty jsou ve sloupečku 5a. Mně třeba program toto nerozliší a musím to "rozhazovat" ručně. Zkontrolujte si to.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
8. 2. 2010 15:34
dobrý den, prosím o radu ohledně daňového bonusu - měsíčně si o částku daňového bonusu snížíme daňovou povinnost, nežádáme FU o vrácení částek, je to správně?
Ještě mám jeden dotaz, při vyplňování tiskopisu Vyúčtování DPFO je na první stránce ř. 06 uvedeno úhrn přeplatků bez vyplacených bonusů, ale pokud to tam zahrnu bez těch bonusů, vyjde mi na poslední straně na ř. 9 nedoplatek. Dělám někde chybu? Není to právě tím, že se o bonusy musí žádat? Děkuji