Re: Podmínky výpovědi
>Dobrý den,
>obracím se na Vás s prosbou, jaké jsou možnosti.
>Po 6-letech jsem podal výpověď,
nyní Vám tedy běží výpovědní lhůta 2 měsíce,ano?
celých šest let bylo
>Po podání výpovědi ,jsem obdržel firemní výpověď
jakou firemní výpověď? Po Vaší výpovědi Vám dala firma taky výpověď?
s
>to, co píšete níže, jsou právně nezávazné bláboly, kterými Vás chce firma zastrašovat, ačkoliv to nemá žádné opodstatnění. Nic takového nepodepisujte.
....mnohokráte Vám děkuji za odpověď, bude to ještě velmi zajímavé, začínají se krásně projevovat.(např. nepřidáme Vám, je na každém jedinci zvážit, zda-li je schopen uživit rodinu a založit si rodinu). Rychle pryč.
Béda
>>Dobrý den,
>>obracím se na Vás s prosbou, jaké jsou možnosti.
>>Po 6-letech jsem podal výpověď,
>nyní Vám tedy běží výpovědní lhůta 2 měsíce,ano?
> celých šest let bylo
>
>>Po podání výpovědi ,jsem obdržel firemní výpověď
>jakou firemní výpověď? Po Vaší výpovědi Vám dala firma
>taky výpověď?
> s
>>to, co píšete níže, jsou právně nezávazné bláboly,
>>kterými Vás chce firma zastrašovat, ačkoliv to nemá
>žádné opodstatnění. Nic takového nepodepisujte.
>....mnohokráte Vám děkuji za odpověď, bude to ještě
>velmi zajímavé, začínají se krásně projevovat.(např.
>nepřidáme Vám, je na každém jedinci zvážit, zda-li je
>schopen uživit rodinu a založit si rodinu). Rychle pryč.
>Béda
>
>pokud budete mít dáíle problém a cítit potřebu, tak napište, třeba něco vymyslíme, jak jim trhnout vazem.
>>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
9. 2. 2010 17:09
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou, jaké jsou možnosti.
Po 6-letech jsem podal výpověď, celých šest let bylo bezproblémových, svojí práci jsme dělal loajálně jak nejlépe to šlo.
Po podání výpovědi ,jsem obdržel firemní výpověď s podmínkami níže uvedenými, chtěl bych vědět, jestli toto musím podepsat. Hlavně nikdy nevykonávat;obdobná pozice; zní to zvláštně. Co se kontaktů týče,to celkem chápu. Předem Vám moc děkuji za odpověď :
Zaměstnanec se zavazuje nepodnikat ani nevyvýjet činnost u konkurence či u jiné firmy ve stejné oblasti či v obdobné pozici, kterou vykonával u firmy XXXX.
Zaměstnanec se zavazuje, že nebude využívat nabytých znalostí a kontaků, které jsou předmětem obchodního tajemství pro nového zaměstmavatele, či jinou druhou stranu.
Zaměstnec povrzuje, že předaný seznam rozjednaných zajázek a kontaktů , který je součástí této dohody je úplný.
Zaměstnenec se zavazuje v případě potřeby bude komunikovat se zaměstnanci fy.XXXX o všech nejasných záležitostech i po ukončení pracovního poměru.
V případě porušení těchto závazků bude vymáhána náhrada škod.
Béda