Re: ŽL chci začít podnikat!
Já jsem ho studovala, ale jak si jsem tam nenašla do které činnosti bychto měla zahrnout.
to co popisujete, bez výrobní činnosti, je jednoznačně volná živnost:Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách č. 1 až 3 živ.zákona, obor činnosti č. 45. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti.
Najdete to v příloze č. 4 živ.zák. a obsah tohoto oboru živnosti najdete v NV č. 278/2008 Sb.
V podstatě Vám stačí vzít občanku a jít na kterýkoliv nejbližší ŽÚ, tam ohlásit tuto živnost, oni Vám tak do týdne vyhotoví Výpis ze ŽR, pak se přihlásíte přes ně nebo solo na FÚ, OSSZ, ZP, navážete obchodní vztahy, smlouvy na dodávky od výrobců oken a pod. , smlouvy o dílo se zájemci o montáže a už se to hrne.
Nabízím prodej prosperujícího podniku na výrobu stínící techniky a doplňků, včetně movitého a nemovitého majetku na Hodonínsku.Firma založená v roce 1992. Má celkem 7 dobře vyškolených zaměstnanců, kteří vykonávají svou práci samostatně,i bez přítomnosti šéfa. Roční obrat firmy se pohybuje kolem 8milionů korun. Firma disponuje několika pobočkami a sítí stálých odběratelů z celého území republiky.Zajišťuji další zakázky v Rakousku. Doporučení: zájemci, který hledá zaběhnutou firmu s vybudovaným zázemím a klientelou. Brzká návratnost. Firma nekrachuje.Bližší informace o dalších možnostech rozvoje podniku objasním při osobní schůzce. Pomůžu při financování nákupu firmy.
Cena 4 500 000 Kč
Důvod - Nemoc
Jaroslav Čechal
737 842 593
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
11. 2. 2010 6:51
Dobrý den,
nevím si rady a prosím o pomoc. Chci začít podnikat na ŽL, jednalo byse spíše o montážní práce. Někdo vyrobí třeba euro okna a já bych je jen namontoval, nebo třeba sádrokarton atd. O jaké žinvostenské oprávnění by se jednalo? A pod čím bych měl tuto činnost provozovat? Děkuji předem za rady.