Re: Přiznání k dani z příjmu fyz.osob
nechápu, proč MÚ nechce provést RZD
stačilo by, abyste napsala, že od 11.6. do 30.6.2009 jste byla bez příjmů (nebyla jste v evidenci ÚP)
pokud je Vaše HM alespoň 48000Kč, potom můžete uplatnit daň.zvýhodnění pro obě děti za celý kal. rok, uplatníte i celoroční slevu na poplatníka
může se stát, že dostanete jako vratku daně hodně Kč a pokud máte problém se MÚ (aby Vám ji vratku ve správné výši vyplatila), je lepší, když si daň.př. podáte sama (pokud vše správně vyplníte, FÚ Vám bez problémů vratku vyplatí)
Re: Přiznání k dani z příjmu fyz.osob
dle meho nazoru Vam mzdova ucetni muze udelat roz. zuctovani dani,staci ,kdyz ji jeste dodate vase prohlaseni,ze v obdobi ,kdy jste byla doma,jste nemela prijmy.
zajdete jeste jednou za ucetni a podepiste prohlaseni poplatnika,ze zadate o provedeni RZD
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
11. 2. 2010 9:34
Od ledna do 10.června jsem byla v evidenci ÚP pak do konce června doma a pak zaměstnána až do konce roku 2009. Mzdová účetní mi sdělila, že nemůže udělat roční zúčtování neb na část června nemám nemám žádný doklad. Až si budu vyplňovat Daňové přiznání mohu uplatnit daňové zvýhodnění na 2 děti za celý kalendářní rok? Jsem rozvedená, děti v mé péči. Daňové zvýhodnění od července jsem uplatňovala u zaměstnavatele. Děkuji za odpověď