Re: OSSZ přeplatek 1 Kč
Pokud v letošním roce dál podniká, nechte přeplatek převést do letošního roku. Jinak je dobré zvýšit určený vyměřovací základ a tu korunu jim započítat jako pojistné.
Re: OSSZ přeplatek 1 Kč
Lada M : jen na řádku 29 (následně i 31 a 32) příčtu 1 Kč a tím se to vlastně vynuluje proti zaplac.zálohám. ostatní nechám jak to vyšlo v šabloně.OK?
Pavel : nerozumím Vám. z řemeslné má příjmy, uplatní 80%.z volné kde je 60% nemá žádný příjem (nákup/prodej zboží) zatím nezačala provozovat.na živ.úřadě když chtěla pozastavit jí řekli že je to zbytečné,když je činná na řemeslný ŽL a časem začne i s prodejem. Mě šlo o to, zda musí někde tu volnou s 60% také uvádět když z ní neměla příjem.
Jinak Vám všem děkuji za odpovědi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
12. 2. 2010 11:39
Dodělávám kamarádce daň a přehledy. U OSSZ mi vyšel přeplatek 1 Kč . Mám tam zaškrtnout aby to převedli, nebo nechat být? Asi nechat být,viďte u tak malé částky.
A ještě prosím : má 2 živ.listy, na jeden ale neměla vůbec žádný příjem. Musí se uvádět do přílohy č. 1 také (uplatnuje vydaje procentem) s tím že výše procent nevypíšu, nebo má napsat prohlášení že na ten ŽZ neměla v 2009 žádné příjmy. Děkuji