Re: Dobropis k fa.z r.2009-došel únor 20
Tak jsem koukla na pokyn, par.23 bod 4, možná by šel bod 2, reklamovali jsme u VEOLIA stočné, prasklo nám potrubí a prosakovala nám voda, takže jsme žádali o snížení ceny za stočné. Vyhověli nám a poslali dbs, reklamovali jsme v lednu, ale je to za 12/2009. A ještě jsem trdlo, není to na 518, ale 502 já vím. Takže sice ukončení raklamace 2010, ale stalo se to 12/2009.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
15. 2. 2010 10:34
Dobropis, který se vztahuje k faktuře roku 2009 došel v únoru 2010. Tím se nám ponižují náklady v r.09, takže v r.09 mám zaúčtováno v nákladech 518/14000,-, dobropis je na 5000,- ale až letos, takže si nevím rady se zaúčtováním dbs, na jaký účet, aby bylo hned jasno, že mi do nákladů 2010 nepatří a rok 2009 budu muset asi ponížit nějakým účetním vnitřním dokladem???? Díky