Re: Příjmy do 15tis.Kč
Pokud jsou Vaše příjmy z podnikání nižší než 15000/rok, současně nevykazujete ztrátu a nemáte jiné zdanitelné příjmy nemusíte podávat daňové přiznání. Je ale dobré podat o tomto prohlášení - formulář k dispozici na FÚ (je to pár údajů - na půl str., není ale povinné)
Moc děkuji, manžel původně neměl,ale uplatní :)) Jak se přesně jmenuje ten formulář na FU? Nebo byla velká chyba přeci jen to Daňové přiznání s příjmy do 15tis. na FÚ podat. (Mám to totiž už předvyplněné). A jak je to s přehledem na SP a ZP? Ten taky nemusím podávat nebo ano? Moc děkuji
Moc děkuji, manžel původně neměl,ale uplatní :))
Jak se přesně jmenuje ten formulář na FU? Nebo byla by velká chyba přeci jen to Daňové přiznání s příjmy do 15tis. na FÚ podat. (Mám to totiž už předvyplněné). A jak je to s přehledem na SP a ZP? Ten taky nemusím podávat nebo ano? Moc děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
16. 2. 2010 10:11
Je pravda,že když mám příjmy do 15tis.Kč, nemusím podávat daňové příznání? Příjmy jsou z VČ na živn.list,jinak jsem na rodičovské.