Re: ubytování
vypište cesťák, on podepíše, jestliže se vzdává nároku na stravné, napíše to na zadní stranu cesťáku. vy účtujte pouze ubytování.
Re: ubytování
no a jak bych zuctovala, kdyz by mi donesl jeste doklad na obcerstveni napr. 3000 kc,placeny kartou, ze byl s obchodnima partnerama na obede. Cele nedanove a jemu diety,pokud by chtel ? Nebo muzu z tech 3000 kc oductovat do dan. N na co ma narok a zbytek nedanove a nedavat uz diety ? Jak mam prosim resit toto, jeste jsem cestaky nedelala....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
17. 2. 2010 12:40
Dobry den,
chtela jsem se zeptat, kdyz mi sef prinese hotelovy ucet, ktery hradil plat. kartou. Nevypsal cestak, jen mi rekl, ze jel tam a tam na jednani. Musim vypisovat cestak, i kdyz nebudu uctovat diety,ale pouze ubytovani, kde popisu kdo, kde a proc ?
děkuji za radu