Re: životní pojištění-roční zúčtování
takže bych mu měla vystavit potvrzení o zdanitelných příjmech za rok 2009. a co na dodanění životního pojistného, které jsem uplatnila v r. 2008? Nějaké prohlášení mnou podepsané, že se uplatnilo tolik a tolik a k tomu přidat třeba kopii toho potvrzení, co vystavila pojišťovna?
Re: životní pojištění-roční zúčtování
Mně, když dělám RZD, program tiskne ke každému zaměstnanci vyúčtování daně, které si zakládám. Netiskne vám to program taky? Manželovi v práci ho i přikládají k výplatní pásce. Pak byste nemusel a vystavovat jiné potvrzení, on by si ke svému daňovému přiznání mohl pouze toto vyúčtování přidat
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
18. 2. 2010 7:32
Dobrý den, ještě jsem to nikdy neřešila, takže opravdu nevím. je mi jasné, když zruší zaměstnanec životní pojistku, tak to, co měl jako slevu na dani mu musím zase dodanit. ale jak mám postupovat, když vznikla pojistka v roce 2006. v době, co byl u nás si vyplňoval daňové přiznání sám (měl společné zdanění manželů 2006,2007). Roční zúčtování jsme mu prováděli jen za rok 2008. Těžko od něho získám všechny podklady, abych věděla, který rok kolik uplatnil.Nemusí si podat sám daňové přiznání?