Re: Vyúčtování DPFO
Do sloupečku 2 a 3 napište to, co jste skutečně srazila dvěma zaměstnankyním z výplaty. V těchto sloupcích dáváte jen to co máte na mzdových listech. S odvody na FÚ to nemá nic společného. To, že jste odvedla na účet FÚ méně se objeví ve sloupečku 8 bude o těch 45 Kč víc než ve sloupečku 9. Ve sl.9 je skutečně odvedená částka na FÚ. Na poslední straně budete mít v ř. 3: 780,- Kč (přeplatek z RZ) a v konečném součtu Vám vyjde přeplatek 735,- na ř. 9. Zkuste si to dát tady na těchto stránkách do šablony, konečné součty to potom spočítá samo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
18. 2. 2010 13:02
Dobrý den,
mám velikou prosbu.
Dělám vyúčtování za zaměstnankyni. A jednu osobu , která v 07 a 12 měsíci i mě byla na DPP.
V březnu jsem vracela zaměstnankyni přeplatek za rok 2008 za úroky a živ.pojištění ) - Kč 780,- - to uvedu do sl. 5 ???
FÚ jsem zatím o nic nežádala, ani o vrácení , ani o ponechání. A platila jsem zálohy normálně , jak to vyšlo.
Za prosinec jsem za zaměstnankyni zaplatila normální zálohu , ale za DPP jsem nějak špatně napsala částku o Kč 45 méně.
ale mám tam stále těch Kč 780,-
Co uvést do sl. 06 -1 strana ?
1. sloupec - březen
2. sloupec - 780,-
třetí sloupec - 735,-
a čtvrtý sloupec ????
Chci si požádat FÚ o ponechání přepltaku 735 na jejich účtu.
A ten rozdíl Kč 45,- budu někde uvádět? jako ,že ho chci převést na tu prosincovou platbu ?
Děkuji moc za radu. Pokud to není moc zmatené.
Děkuji Petra