Re: co je to refakturace?
je tady ale jeden zádrhel jedná se o náhradu škody, naše firma neprováděla žádné práce uváděné na přefakturaci. To je vlastně částka, kterou poškozená firma hradila třetí firmě za opravu škody způsobené našim zaměstnancem. Dle mého měla byt vystavená fa pouze na částku bez dph. Může mi někdo přefakturovat vč. DPH něco co jsem neprováděla? je to chaos a nevím si rady jsme malá firma jen rutina a teď tohle...
faktura je správně s DPH, pokud je vystavující firma plátce daně; otázka je, co máte vy ve vnitřních předpisech a jestli to pro vás bude nedaňový náklad
my jsme také plátci, mně se jedná o fakt, že tady nedošlo k uskutečnění zdan. plnění což odporuje zák. o dph. Poškozená měla vystavit fa o náhradě škody bez dph...? pořád mi není jasné čím se teda řídí způsob refakturace, když zák o dph jasně říká, že musím provést službu....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
19. 2. 2010 10:10
dobrý den potřebovala bych přesně zjisti kde se dočtu o přesném vysvětlení co je to refakturace? Z diskuze jsem se to nedozvěděla, může mi tady někdo pomoci?