Re: odpis na dítě
V září maturoval zřejmě proto, že dělal opravnou maturitní zkoušku. V těchto případech má rodič nárok na daňové zvýhodnění do konce prázdnin(pokud již nezačal o prázdninách pracovat). Tím, že dělá opraváky, nemůže být rodič zvýhodněn oproti těm, co udělají zkoušky v řádném termínu.
nedělal opravku, ale dělal opravnou zkoužku z jednoho předmětu a tak maturitu v prvním termínu nestihl.Prostě já by jsem řekla nebyl připuštěn. myslím, ale že odpověď je jasná a problém je to dá se říci stejný.
Ale teď jste mi přivedla na myšlenku,že ten chlapec u nás dělál na DOPČ 2 roky do prosince 2009, tj i přes ty prázdniny. Nemá to teda být ukončeno v červnu ?
Moc děkuji
Jestli byla DPČ uzavřena po dobu od 1.7 do 31.8. tak sleva podle mne náležela skutečně jenom do června. Jíné by to bylo např. DPČ od 3.7., tam by za červenec ještě náležela, neměl celý červenec DPČ
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
21. 2. 2010 10:08
může někdo poradit jestli je to dobře.
Chlapes ukončil 4 ročník v květnu ale maturoval až v září.Odepisuje se matce jen 8 měsíců jako normálně, nebo se v tomto případě počítá i září ? Děkuji