Re: MZDY - OSVč - co vše?
Nusíte se přihlásit na Fú- jako plátce daně za zaměstnance - ikdyž daň. odvod bude nulový. Měsíční výkazy pro soc. a zdrav. si vyzvedněte přímo v úřadovně - mají jich dost, uděláte si i kopii pro sebe. A přihlašte se na kooperativě - proti úrazu - čtvrtletní platby, první čtvrtletí platíte 2x jednou zpětně a dopředu. Nebo si dejte ze začátku mzdy počítat nějakou účetní, pro jistotu.
Re: MZDY - OSVč - co vše?
Já jsem si celé mzdy vypracovala v excelu, programy se mi zdály pro těch pár zaměstnanců velmi drahé
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
21. 2. 2010 13:57
Poprvé jako OSVČ, přihlašuji pod sebe zaměstnance. Jaké povinnosti musím plnit každý měsíc? Prosím o jakoukoliv radu - jsem v tomhle úplná začátečnice.
- Zatím jsem se Přihlásila do registru zaměstnavatelů (ode dne vzniku smlouvy zaměs-ce) na OSSZ a ZP
- Píši si evidenci docházky
- vím že se měsíčně musí zasílat přehledy na zp a ossz (nevíte někdo,kde jsou dobré šablony?)
- a pak už jen stačí výplatní páska a toť vše za měsíc? nebo ještě něco? děkuji