Re: neoprávněné obohacení
On mě podvedl a pak mi vyhrožoval....ale to tu řešit nechci, ptala jsem se, jestli někdo má zkušenosti, protože moje advokátka s tím zkušenosti nemá a než to nastuduje, tak bude půl roku v tahu a já to musím řešit...to byl problém.....jinak dotyčná osoba je stíháná pro vydírání pane....
>>
>>>>>
>>>>>ptala jsem se na neoprávněné obohacení, neznáte
>>>>>podrobnosti, tak si nechte takové rady..bylo to i v
>>>>>občanském judu...
>>>>no a co, tam toho dávaj, ...jaké neoprávněné
>>>>obohacení? Dotyčný má směnku, že mu dlužíte půl mega
>>>>a
>>>>trvá na
>>>>zapacení, já tam nevidím žádné obohacení, chce nazpět
>>>>jen to, na co má doklad, že mu to patří.
>>>
>>>On mě podvedl a pak mi vyhrožoval....ale to tu řešit
>>>nechci, ptala jsem se, jestli někdo má zkušenosti,
>>>protože moje advokátka s tím zkušenosti nemá a než to
>>>nastuduje, tak bude půl roku v tahu a já to musím
>>>řešit...to byl problém.....jinak dotyčná osoba je
>>>stíháná pro
>>>vydírání pane....
>> nojo, tak to Vám můžeme pouze poradit si najít
>>jiného
>>advokáta, s tím tady nikdo nic nenadělá.A když je
>>stíhán ten dotyčný pro tr.čin, tak v průběhu tr.řízení
>>do
>>toho má co mluvit jen vyšetřovatel a dozorující
>>státní
>>zástupce, takže Vám zbývá opravdu jen dobrý advokát.
>
>jojo, budu muset být trpělivá...u jiného advokáta by
>to bylo to samé.....myslela jsem, že někdo
>zareaguje..kdysi jsem tu takový nadpis už viděla...jen jsem chtěla
>vědět, v jakém zákoníku to hledat...
jinak fakt je ten, že na psychiatra jsem zralá byla...:-((
>j
Když se tak nad tím ale zamýšlím, tak mně to spíš přijde, že jde o podvod a ne o neoprávněné obohacení. Ovšem jak ten podvod dokázat, když on má Vámi podepsanou směnku (pokud má ta směnka všechny náležitosti), to si fakt neumím představit. Skutečně nezbývá, než si najít takového právníka, který má stěmito věcmi nějaké zkušenosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
21. 2. 2010 14:43
Máte někdo zkušeností s tímto? Dostala jsem se díky své důvěřivosti do problému, do kterého mě vehnal podnikatel, kterému jsem vedla účetnictví, způsobil si ztrátu, ale protože mě obelhal, tak jsem mu podepsala směnku na částku 500 tis., i přesto, že jsem mu nic nedlužila, nikdy jsem si nic nepůjčila, jen jsem dostala příkaz a bez řádného poučení mu vznikla ztráta JEHO špatným rozhodnutím. Tvrdil mi, že mě potřebuje jako svědka a když mu to nepodepíšu, vyhodí mě z práce, bohužel mě potom vyhrožoval, že jsem jeho tlak nevydržela a částku zaplatila, Podala jsem na něj tr. oznámení, ale vidím to tak, že to bude pravděpodobně odloženo, bylo mi však naznačeno, že se mohu domáhat přes občansko právní soud jako neoprávněné obohacení.