Re: Srážková daň v daňovém přiznání??
Pokud byl Váš měsíční příjem při DPP 5001,- Kč a více, pak Vám byla sražena zálohová daň a normálně to můžete dát do přiznání.
podle 13.900 jste jste měl každý měsíc jinak. Tzn. někdy jste platil zálohu, někdy asi srážkovou
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
22. 2. 2010 11:48
Dobrý den, naše mzdová účetní mi vystavila 2 potvrzení o zdanitelných přijemech, jedno od 01 do 03/2009, to jsem pracoval na HPP. Pak jsem ukončil HPP a pracoval další tři měsíce na DPP. Pojistné na SP a ZP mi odvedeno v těchto dalších měsících nebylo a měl jsem za to, že z dohody o provedení práce se sráží jen daň srážková. Teď mám na tom drhém potvrzení o zdan. příjmech v řádku 1 Úhrn příjmů 13900 a v řádku 12 Záloha na daň z příjmu částku 2100. Jedná se o zálohu na daň, kterou můžu zúčtovat v DaP nebo je to daň srážková, kterou už nikde uvádět nemám? Mzdovka se mnou prostě nekomunikuje. Děkuji za rady.