Re: vyúčtování srážkové daně
Trochu to objasním. Srážková daň se do vyúčtování daně nepočítá za který měsíc je, ale za měsíc, ve kterém je zúčtována. Př. výplata za prosinec, zúčtovaná srážková daň 10.1., píše se do ledna. Snad to trochu pochopíte.
Re: vyúčtování srážkové daně
Zúčtovaná znamená zaplacená? protože účtuji ji za leden do ledna ale platím za leden v únoru. Tak mám do ´kolonky mělo být sraženo za leden napíšu to co je za leden a do kolonky bylo zaplaceno napíšu co bylo uhrazeno v lednu za prosinec? tím mi ale nevyjde částka na 0,- minulá účetní psala do přehledu co je do mez za leden předpis a co bylo za leden zaplaceno co do ledna patří.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
22. 2. 2010 13:18
Moc prosím o radu, do prvního řádku ve vyúčtování vyrané srážkové daně za rok 2009 píšu do prvního řádku do leden údaje za leden nebo prosinec? systém mě nabádá k zadání dat za prosinec, ale přijde mi to divné, do ledna nepatří leden?