Dotace ÚP - hodinový hrubý výdělek-PROSÍ

• (neregistrovaný)

22. 2. 2010 13:56

Dobrý den, moc prosím o pomoct. Vyplňuji takovou příšernou tabulku pro dotace od Úřadu Práce a chtějí po mě za celý rok jednotlivě po měsících hrubou hodinovou mzdu. Tomu bych rozumněla - v jednotlivém měsíci vezmu hrubou mzdu vydělím počtem odprac.hodin a vyjde mi to, ALE - dáváme zaměstnancům do základu pro SP a ZP 1% poř.ceny vozidla, které používají, ta částka je docela dost a mě v programu vyjíždí také jako součást hrubé mzdy a já nevím , zda jí do toho započíst nebo tam dávat jen to, co je skutečná mzda a ne vlastně jen něco, z čeho se sice platí odvody, ale do čisté mzdy to nezasahuje. Poradíte prosím???? Dost to spěchá. Mám strach, když mi to potom budou kontrolovat, aby to bylo vpořádku. A paní na ÚP jsem volala a ta mi přerecitovala řádek u vysvětlivek, ale sama tomu nerozumněla. Děkuj mockrát

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 2. 2010 20:00

beta (neregistrovaný)

Re: Dotace ÚP - hodinový hrubý výdělek-P
      zkuste vložit vysvětlivku, zda tomu lze porozumět ... pakliže by to fakt byl guláš, s klidem se obraťte, nejlépe písemně (i e-mailem, ať to máte rychlejší), na její nadřízenou, či vedoucího odboru, ať oni se snaží - oni dávají podmínky, oni vám musí říci, co tam máte napsat. Jděte si za tím a nebojte se ničeho, vždyť se tím chráníte!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).