Re: Daňové přiznání - FO
Pouze podnikám, ale už mě to taky dneska došlo, že je to blbost. Akorát nevím, co mám vzít sebou na fú, jestli jim bude stačit zápočťák nebo musím, mít za ty tři měsíce potvrzení o příjmu, když žádný nebyl - teda jenom ta nemocenská a ta se do příjmu nepočítá.
Re: Daňové přiznání - FO
Částka 57698 je co?Min.vym.základ je 70668 a pokud podnikate od 04/2009 tak tento základ minus 3x5889,-.a ze zaměstnání by vám měli dát potvrzení o zdan,příjmech,které doložíte k DP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
24. 2. 2010 22:20
Dobrý den už mě z toho hrabe, když jsem byl od 1.1.-31.3. nemocný (zaměstnaný) a od 1.4. podnikám tak nemocenskou nedaním, že ne? A ještě když vyplňuji přehled na ZP, jak je prohlášení, tak dám za ty měsíce, že jsem byl zaměstnaný, že? A jak je to na SP tam si můžu částku (57 698) ponížit o těch 5 889,- za ty první tři měsíce nebo ne asi spíš ne, co? To bych chtěl moc.
Díky moc za radu