Re: přílohy k dani, oskenované potvrz.o
v dnešní době např. elektronických faktur mi přijde, že pokud je tam razítko a podpis, ikdyž oskenované, nebo faxované, tak ten dokument platí, ale věřím, že na fú to platit nemusí
Re: přílohy k dani, oskenované potvrz.o
já taky souhlasím a děkuji za odpovědi, ale spíš jde i o to, že mi to skenované potvrzení posílali ti zaměsnavatelé, takže by zneužití nepřipadalo v úvahu.
No a taky si myslím, že kdyby byl někdo takový koumák a chtěl to zneužít, tak by mohl zaměstnavatele poprosit o nové potvrzení, protože by mohl říct, že to původní ztratil.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
26. 2. 2010 9:04
dobrý den, když dělám výpočet daně zaměstnancům a ti mně dodali potvrzení o zdanitelných příjmech od minulých zaměstnavatelů oskenované. Může to tak být, nebo potřebuji originál. Jde o to, že máme sídlo na moravě a ti bývalí zaměstnavatelé jsou třeba z Čech. Děkuji