Re: nezaměstnaná rok -vytvoření prac.m
Vaše zaměstnankyně se musí jít dotázat na úřad práce.
Vy musíte být evidována na úřadě práce - záleží v čem bude podnikat atd. a podle toho jí úřad práce dá peníze a řeknou jí k tomu podmínky, které musí splnit.
Každý rok se podmínky mění atd. - takže ten Váš dotaz je určen pro úřad práce!
Re: nezaměstnaná rok -vytvoření prac.m
na webu úřadu práce si najděte tiskopisy a vytiskněte. je to žádost o vytvoření společensko účelného pracovního místa. Žádost vyplní vaše podnikatelka s Vašimi údaji a zajde na ÚP do příslušné kanceláře. Řekne, že chce vytvořit nové pracovní místo pro konkrétní osobu, pro Vás. Vy musíte být stále evidovaná na úřadě práce. Evidence se zruší,až ÚP rozhodne o žádosti - o dotaci podnikatelce na vytvoření nového místa. Dotace je max. 11.000 Kč.
lajla 2
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
28. 2. 2010 9:33
dobrý den,
prosím o radu s vytvořením svého nového pracovního místa, nebo případná spolupráce s podnikatelem..
jsem nezaměstnaná již 1 rok, a nedaří se práci najít, jsem vyučená prodavačka, a mám možnost spolupracovat s podnikatelkou v jejím butiku s oblečením, je nějaká možnost, že tato podnikatelka dostane v případě že mě zaměstná nějakou finanční výpomoc např. z ÚP, nebo sociálky, moc tomu nerozumím...?
nebo když s ní půjdu do podnikání, je možná nějaká finanční pomoc pro mě od ÚP ?
moje situace je již tak vážná, a bezvýchodná, naprosto bez peněz, nemám nárok ani na podporu, jelikož žijeme ve společné domácnosti spolu s matkou a ona má starobní důchod..
předem děkuji za jakoukoliv pomoc a radu..
Jana