Re: Tax - změna pojišťovny - přehledy
Musíte na stránce, kde je zdr.pojišťovna, nahoře vpravo zatrhnout políčko změna pojišťovny - tím se Vám otevře ještě další pojišťovna. v té první zadáte 1-6, v té druhé 7-12 a zároveň tu mateřskou v políčku "pojistné platil i stát" 11-12. Tím by se Vám to mělo rozpočítat do těch dvou pojišťoven a i vytisknout dva různé přehledy. Taky jsem to včera dělala a šlo to.
Re: Tax - změna pojišťovny - přehledy
Děkuji za odpověď. Nastavené dvě pojišťovny mám, ale nevím, kde se nastavuje u první pojišťovny 1-6 a u té druhé 7-12. Mateřskou jsem nastavila "pojistné platil i stát" 11-12.
U VZP byla 6 měsíců a tady mi to vychází, ale u ČPZP byla 6 měsíců, ale 2 z nich byla na MD a podnikání bylo vedlejší činnosti. Za ty dva měsíce MD by asi neměla platit pojistné, nebo měla? Jsem s Pohodou i Taxem moc spokojená, proto mě štve, když to nefunguje podle mých představ.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
2. 3. 2010 14:58
Dobrý den, už víc než hodinu se trápim s přehledy na ZP.
Paní v průběhu roku změnila ZP a navíc od 1.11.09 je na mateřské. Podnikání nepřerušila. Při zadávání do Taxu a následném tisku přehledů pro ZP mi vychází nesmyslná čísla.
Konkrétně: 1-6 VZP, 7-12 ČPZP od 1.11. mateřská dovolená
Jak bych v Taxu měla nastavit počty měsíců?
Jsem už opravdu nešťastná, Jana