Re: Zápočtový list
Já jsem slepá. :) Děkuji. A můžu se ještě na něco zeptat? Jak je tam ohledně te nemocenské - tak tam se mají napsat kalendářní dny nebo pracovní?? Vypisu ji to poprvé.A ještě něco, když jsem se dívala do ZL asi 4 roky starých, tco tady ve firmě jsou, tak tam byla napsaná délka zaměstnání - např. 4 roky a 169 dní.... takže myslíte že stačí napsta jen zaměstnaná od do??? Děkuji ještě jednou.
Re: Zápočtový list
Od - do stačí. Nemoci taky vynechte, ty už se také do ZL nepíšou. Sociálka si to zjistí sama. Psávali se kalendářní, protože to bylo kvůli podpůrčí době.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
3. 3. 2010 13:10
Dobrý den, již v historii jsem našla příspěvky ohledně zápočtového listu, chci se jen zeptat, zda nemáte někdo odkaz, kde bych našla vzor ZL.? Děkuji všem za odpověď