Re: OSVČ-Přehled za r.2008-prosím
Řádek 21? vy jste byl ve vazbě?! :-)
asi myslíte řádek 22 a 23. Když vedete DE, tak uveďte pravdivé přijmy a pravdivé výdaje a v řádce 24 pokračujte tím mínusem.
U VZP to je taky to samé. Ale budou vám volat zpět, páč se jim to nebude líbit. Nejhorší na tom je, že mi tohle oni všechno poradili :-)
Vedeme účetnictví i když jsme FO, obrat si to žádal :-D
Re: OSVČ-Přehled za r.2008-prosím
Já jsem motovidlo :-)
já koukala na předešlý přehled a vůbec mě nenapadlo, že by inženýři nahoře zase něco měnili :-) jsem naivní, už to vím :-)
tak už tam nepíšou přijmy a výdaje, rovnou napište ztrátu a pak pokračujte podle pokynů. Pomůžou, není to tak strašně napsané jako třeba u přiznání u dani z přijmu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
3. 3. 2010 14:44
Dobrý den,moc prosím o pomoc.V přehledu o příjmech a výdajích OSVČ za r.2009,nevím co uvést v řádcích 22,23,24,26,27,28,29,31,32,33 na 2.straně.ř.36.37.
Jsem OSVČ, která měla po celý rok OSVČ jako hlavní činnost.Za rok 2009 jsem ve ztrátě 52 532Kč.Najde se obrá duše,která mi púomůže?Děkuji moc