Re: Prosím o kontrolu-dovol.před rodič.d
Vážně, to jsem nějak přehlídla, já se tu s tím počítám a ona si bude holka takhle tedy užívat - celou dovolenou, to bude mít radost. děkuji mockrát, ještě že to diskusní forum existuje. Díky díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
4. 3. 2010 13:17
Dobrý den,počítám zaměstnankyni kolik si může vyčerpat dovolené před nástupem na rodičovskou dovolenou a prosím, zda mě můžete zkontrolovat,zda jsem vypočítala dobře. Nárok dovolené z roku 2009 je 15 dnů, MD do 6.3.2010, následně chce čerpat dovolenou. Normální nárok dovolené je u nás 5 týdnů,tj.25 dnů.
Takže, do 6.3. je to 46dnů+15dnů dov2009 tj odpracováno 61 dnů, takže je nárok na dovolenou 2010 celých 25 dnů pokrácených o neodpracované dny, což je od 7.3.-31.12.2010 a to jsem spočítala na 195 dnů,krátím tedy o 5/12, tj. 25 dnů minus 10,5 dne , tj. 14,5 dne.
Je to prosím Vás dobře, nebo musím ještě znovu ten nárok za 2010 přičíst k těm původním 61 odprac. dnům a tudíž mi zase vyjde jinak nárok na krácení. Už jsem z toho nějaká tumpachová. Děkuji Vám mockrát, nerada bych jí nějak ošidila.