Re: Dodatečné přiznání k dani z příjmu F
Podáte za rok 2007 řádné daňové přiznání (nebylo za rok 2007 podáno žádné, roční zúčtování dělal zaměstnavatel). Vyžádáte si od zaměstnavatele manžela potvrzení o zdanitelných příjmech za rok 2007, vyplníte přiznání podle hodnot z tohoto potvrzení a uplatníte v něm slevu na ID.
Re: Dodatečné přiznání k dani z příjmu F
Ne,ne to jenom já blbě četla, tak potom podáte dodatečné.
Re: mohu se v té souvisl. také zeptat ?
V tom dodatečném přiznání se vyplňuje jen ta sleva (čeká mne podobný problém), nebo se opíší i ty údaje, které už tam byly a vyjde nová dástka daně (příp. přeplatek) ?
Nedávno jsem dělala dodatečné právnické, a musela jsem všechno opsat a ten dodatek ještě vpracovat a tudíž výslednou daň přepočítat v kolonce "Dodatečné".
V přiznání pro fyzické osoby je také kolonka "dodatečné", jen nevím, jestli také musím všechno znova opsat.
Děkuji Vám za radu a hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
6. 3. 2010 15:35
Zjistili jsme, že v daň.přiznání k DPFO za rok 2007 manželovi účetní, která jej zpracovávala, neuplatnila slevu na poživatele část.invalidního důchodu-tehdy 1500,- Kč. Zajímalo by mě, jestli můžeme ještě nyní podat dodatečné přiznání, pakliže to vůbec na slevy lze a jak vyplnit formulář? Moc děkuji za radu. L.