Re: Dohoda o prov.práce-ukončení
Říkala mi to paní z ÚP - nejdřív u nás pracoval zaměstnanec vedený na ÚP, teď jej budeme brát do hlavního prac.poměru, ale nejdřív prý s ním musíme ukončit Dohodu o provedení práce. Ta byla sjednána do 31.3.2010. Tak nevím jestli chce po mě ukončení DPP kvůli tomu, že už k 15.3.2010 bude v hlavním prac.poměru?
Re: Dohoda o prov.práce-ukončení
Asi to tak je, ale jestli si to myslím správně, tak jedinou podmínkou při evidenci na ÚP je, že nesmí mít příjem větší než 4.000,- a není tam snad limit, že to smí být jen u jednoho zaměstnavatele. Logicky mi z toho plyne, že by jim mělo stačit potvrzení , že v měsíci nebyla překročena částka 4.000,-. Klidně by podle mne mohl mít tu DPP dál uzavřenu, ale nesměl by z ní mít dohromady s dalším příjmem víc než 4.000,-. Někdo snad může mít třeba 2 DPP současně a z každé 2.000,- a splní podmínku. Nebo se pletu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
9. 3. 2010 7:45
Asi jsem blbá, ale je pro mě novinkou, že se DPP musí nějak písemně ukončovat. Poradíte mi, prosím, jak? Existuje na to nějaký vzor? Díky