Zkušenosti s Heurékou

• (neregistrovaný)

29. 8. 2011 8:18

Dobrý den, mám internetový obchod a poměrně krátkou dobu využívám služeb „heuréky“. Ovšem za tu krátkou dobu jsem si stihl všimnout opravdu zajímavé věci. Heuréka v žádném případě neslouží jako místo, kde lidé poděkují za vaše služby nebo produkty. Stává se z ní místo, kde si ortodoxní stěžovatelé stěžují na vše co se jim byť malinko nelíbilo.
    Př.: zákazník si v neděli večer ve 23:06 objednal zboží. Formu doručení si zvolil Českou poštu „obyčejný balík“. V pondělí ráno jsem ho expedoval a ve středu ráno ho zákazník dostal. O každém kroku jsem zákazníka informoval mailem (neuvedl tel. spojení). Balík dorazil v pořádku. Reakce na Heuréce byla šokující. Hodnocení dopravy 2* z 5*; hodnocení komunikace 1* z 5* e-shop by nedoporučil svým známým. Naštěstí nenapsal konkrétní hodnocení a proto se vše nezobrazilo ostatním zákazníkům. Bohužel nebyl jediným zákazníkem. Podobná hodnocení při kterých mi zůstává rozum stát se zobrazuje více a více.
    Závěr: Spokojený zákazník Vám na Heuréku nikdy nenapíše (Nebude ztrácet čas psaním kladného hodnocení). Očekávejte pouze nespokojenost a výhrady. I když jako já pracujete až do rána pro blaho zákazníka, tak neočekávejte chválu. V Čechách jsou zákazníci zvyklí na nadstandardní služby zdarma a zázraky za pár korun.

A jaké jsou vaše zkušenosti??

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).