Re: DPH
chapu to dobre, ze po vas chtel hornbach doplatek? dle vaseho popis by vam mel vyjit doplatek.
muj postup by byl. zadny doplatek bych neplatil !!!!! pokud jsem neuplatnil dph v 2009, nemel jsem danovy doklad. mel jsem ho dostat, spise se o nej brat a nechat si vystavit danovy doklad. chtel bych tedy opis danoveho dokladu na prijatou zalohu z roku 2009 a uplatnil bych si na zaklade tohoto dokladu dph v roce 2010 - tedy 19% z roku 2009. jiny problem bych nemel.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
11. 3. 2010 16:22
prosím o radu jak v DE postupovat z pohledun DPH.
Zaplacená záloha v rove 2009-28.800,-dostala jsem jen příjm.doklad.Ted nám přišla následující fa-bruto28,800 netto24000 20%dph 4800
na druhém řádku je brutto -28800, netto -24,201,68 dph 19% -4598,32..jak to mám prosím zaúčtovat:loni jsme si žádné dph neuplatnily.