Re: Oprava DPH 2009
Nějaký rok už DPH nedělám, ale neplatilo (tak před 4 lety), že by se ve výše uvedeném případě muselo podat dodatečné přiznání do prosince 2009? Díky za objasnění
Re: Oprava DPH 2009
Můžete mi prosím ještě poradit- oni ty splátky platili s BU a splátkový kalendář dodali až teď a zjistila jsem, že je právě určen k podnikání.
Zatím jsem tu částku účtovala jako výdaj neovlivňující ZD. Jak mám tedy účtovat rok 2009, když budeme nárokovat až v lednu2010?
Daň z příjmů
Můžete mi prosím ještě poradit- oni ty splátky platili
z BU a splátkový kalendář dodali až teď a zjistila
jsem, že je právě určen k podnikání.
Zatím jsem tu částku účtovala jako výdaj neovlivňující
ZD. Jak mám tedy účtovat rok 2009, když budeme
nárokovat až v lednu2010?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
14. 3. 2010 13:04
Dobrý den, můžete mi někdo poradit ohledně opravy DPH?
Účtuji FO vedoucí DE a plátce DPH čtvrtletní – teď v březnu jsem zjistila, že si koupili vysavač na splátky a mohou si nárokovat DPH. Vysavač byl koupen už v březnu 2009.
Nebude problém s FU, když podám dodatečné přiznání za celý rok 2009, za každé čtvrtletí a budeme nárokovat zpětně?
Předem moc děkuji za odpověď