Re: Üčet 311
mě to program dělá taky. abych se zbavila faktury ze závazků nebo pohledávek, musím ji "spárovat", jinak se jí zbavim jen účetně. Určitě nějak řešíte i zápočty, já na to mám soubor "ostatní úhrady", což jsou věci, které neprobíhají finančně. a tam bych dala i to Vaše.
Re: Üčet 311
Pro nemajetnost (od soudu) jsem pohledávku odepsala
daňově 546/311. Teď mi program při kontrole hlásí
chybu:
rozdíl mezi hodnotou účtu 311 a hodnotou vystavených
faktur. Jak bych to měla srovnat?
Děkuju za radu
>>Neúčtovat už nic. V programu přiřadit k té faktuře
>>úhradu - úhradu dokladem, kterým jste pohledávku
>>odepsala
>>546/311.
>>Jestli je to tedy ve Vašem programu možné.
>Když udělám úhradu, tak mi přeci nebude sedět
>pokladna...
Nechápete :). Možná by bylo dobré, kdybyste napsala, co máte za program, aby Vám mohl někdo poradit konkrétně co a jak.
Já například k faktuře můžu přiřadit úhradu - kterýmkoli jiným dokladem. Takže k té faktuře bych přiřadila úhradu tím dokladem, který jsem vystavila na odepsání pohledávky (např. interním).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
16. 3. 2010 9:24
Pro nemajetnost (od soudu) jsem pohledávku odepsala daňově 546/311. Teď mi program při kontrole hlásí chybu: rozdíl mezi hodnotou účtu 311 a hodnotou vystavených faktur. Jak bych to měla srovnat?
Děkuju za radu