Re: Nemoc po RD rozhodné obdobi
Já bych šla 12 měsíců zpět (tedy 3/09 - 2/10) a vyloučila bych dobu RP do 3 let věku dítěte. Nevím, jak dlouho byla paní na RP. Co je nad 3 roky věku, nelze vylučovat. Nevím, jestli těch 14 dní můžete vyloučit. Jestli ano, bude to tak, jak vylezlo z Pohody. Jestli ne, bude to VZ:28dní za 2/10.
Moc Vám děkuji, rozumím tomu tak, že pokud měla RP do tří let věku dítěte, t.j. do 7/2009, tak by ostatní měsíce 8/09 až 1/2010 byly s nulovým příjmem a nula vyloučené dny a VZ by byl rozmělněn, nebo jenom ten únor 2010 to by bylo 12600/28,
ježiš já nic neumím!!!!!!!!!
Tam se musí vyloučit dny do data narození dítěte, čili případně i část měsíce. Dělit se buda zbylými dny. Doporučuji na přílohu k žádosti o dávku napsat datum narození dítěte (jako poznámečku), referentka na nemocenském odd. Vám nebude muset volat kvůli VD.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
16. 3. 2010 16:43
Zaměstnankyně nastoupila po RD dne 15.2.2010 zpět do zaměstnání.
Od 16.3.2010 je nemocná (a dle prvních zpráv bude bohužel dlouho...).
Údaje o započitatelném příjmu v rozhodném období mi program POHODA "poskytl informaci": za období 3/09 až 2/10, kde v měsíci 2/2010 je uveden výdělek za období od 15.2. do 28.2, a vyloučeno 14 dnů.
Je pak hrubá mzda - 12600/14 dnů = 900 Kč denním vyměřovacím základem?
Zaměstnankyně měla předchozí příjem v roce 2003, pak měla rizikové těhotenství, pak postupně dvě děti.
Nebude se zde aplikovat §18, odst. 6 zákona 187/2006 o nemocenském pojištění?
Předem všem děkuji.