Dobrý den, prosím o radu. Od listopadu jsme začali provozovat kuchyň v jedné restauraci. Jedná se mi o vedení skladových zásob, je to nutné, když dá se říct nakupujeme stále čerstvé zboží, které hned spotřebováváme. Samozřejmě kromě koření, mouky. Jakým způsobem vést, aby jsme to měli v pořádku? Děkuji
Re: vedení kuchyně
Já jsem se setkala s restaurací, kde se evidovalo pouze to, co se prodalo na baru (pivo, víno, tyčinky....), co se spotřebovalo v kuchyni, šlo rovnou spotřeby, bez další evidence.
19. 3. 2010 14:02
Dobrý den, prosím o radu. Od listopadu jsme začali provozovat kuchyň v jedné restauraci. Jedná se mi o vedení skladových zásob, je to nutné, když dá se říct nakupujeme stále čerstvé zboží, které hned spotřebováváme. Samozřejmě kromě koření, mouky. Jakým způsobem vést, aby jsme to měli v pořádku? Děkuji