Re: prodej pozemku
Ono je to složitější,včera jsem psala dotaz,ale nikdo neporadil, ony ty nemovitosti byly na leasing s následnou koupí.Leas.nájemce si mimo nájem platil zálohy na KC, tu mám na 475 ve výši cca 1,000.000,- Kč, s tím,že v leas.smlouvě je uvedeno,že za tuto částku poté nemovitosti budou na něj převedeny. Ale šéf to nějak opoměl a prostě sepsal kupní smlouvu- že to prodává za 150.000,-, tak ted si s tím nevím rady, co dát do výnosů?
Re: prodej pozemku
tak nezapomeňte vyúčtovat ty zálohy. Ale k té smlouvě - tu bych opravila - myslím, že by s tím měl FÚ problém.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
21. 3. 2010 12:37
Prosím jak zaúčtovat,s.r.o. prodala nemovitost+pozemek, ve smlouvě uvedena KC celkem za obojí 150.000, budovu mám 021-1,500.000, pozemek 031- 200.000,- Kč. Do jaké výše můžu dát do nákladů?