Re: co patří do zásob?
ano, máte pravdu, kdysi to tak bylo, ale jestli se nemýlím skončilo to asi v roce 2004. V dodatečném přiznání ,opravte tabulku D, na konci zd. období na 0 a u stavu poč. uveďte, že se ne jedná o zásoby na skladě ,ale o DHM v užívání, tím pádem žádné zásoby nemáte a nemusíte dodaňovat, ale mimo jiné uvádíte, že máte závazky , které jste neuhradily, základ daně snížíte o neuhrazené závazky, kdyby to byly pohledávky zvýšíte základ daně- úpravy zapíšete do tabulky E a v DPFO do řádku 105 nebo 106 v příloze č. 1
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
23. 3. 2010 6:33
píšu do daňového přiznání do zásob i drobný hmotný majetek v cenách nad 3000 do 40000 Kč. Je to třeba? Jak mám dodanit zásoby při přechodu na paušál, když jsou nulové, ale v kolonce zásoby mám 115000 DHM celkem. Mám jim doložit seznam?
Jak dodanit závazek z 2007, který zůstal neuhrazen i na konci roku 2008?
moc děkuji za radu.