Re: Výpočet průměrného výdělku pro ÚP
Končila jste 31.12., takže průměrný hodinový výdělek měl být spočítaný z období červenec až září. Pokud jste v té době odpracovala méně než 21 dnů, tak se pro výpočet použije průměr pravděpodobný. Průměrný hodinový výdělek zaměstnance se vynásobí týdenní pracovní dobou zaměstnance a koeficientem 4,348. Z této hrubé mzdy se spočítá běžným způsobem mzda čistá.
Re: Výpočet průměrného výdělku pro ÚP
takže dle tohoto vzorce to můžu počítat?PMV = PHV x ( TPD x 4,348 ) Co mám tedy považovat za průměrný hodinový výdělek?49.90 nebo jak uvádí mzdová účtárna 8.68kč?
v období červenec až září mám celkem 300hod.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
23. 3. 2010 8:02
Dobrý den.mám prosbu o vysvětlení výpočtu PMV u DPČ.V pracovním poměru na DPČ jsem byla od 8.5.2009-31.12.09,hod.sazba 49.90.V době od 7.9.09 -31.12.09 nemocenská,odpracováno za toto období jsem měla 390 hod.Průměrná čistá mzda za odpracované hodiny je 19949kč.
Pro účely výpočtu podpory v nezaměstnanosti mi na mzdový účtárně vystavili potvrzení příjmu:
PRŮMĚRNÝ MĚSÍČNÍ VÝDĚLEK HRUBÝ:1415 KČ
PRŮMĚRNÝ HODINOVÝ VÝDĚLEK HRUBÝ:8.68KČ
PRŮMĚRNÝ MĚSÍČNÍ VÝDĚLEK ČISTÝ:1259KČ
Je tento výpočet správný?????Děkuji za radu a pomoc.