Re: Trvalé bydliště - nájemní smlouva
Pro ten příspěvek na bydlení je podmínkou trvalé bydliště.
A co mám ze své zkušenosti, také bydlím na pronájmu, tak pro nahlášení trvalého bydliště mi stačila nájemní smlouva a žádné svolení majitele bytu jsem nepotřebovala. Svolení jsem dávala já svému manželovi, aby se tam taky nahlásil, protože nájemní smlouva byla na mé jméno.
Re: Trvalé bydliště - nájemní smlouva
a
>
>Pro ten příspěvek na bydlení je podmínkou trvalé
>bydliště.
>A co mám ze své zkušenosti, také bydlím na pronájmu,
>tak pro nahlášení trvalého bydliště mi stačila nájemní
>smlouva a žádné svolení majitele bytu jsem
>nepotřebovala. Svolení jsem dávala já svému manželovi, aby se tam
>taky nahlásil, protože nájemní smlouva byla na mé
>jméno.
Řešil jsem se svým bytem stejné, stačila smlouva, souhlas vlastníka k zápisu trvalého bydliště je nutný, bez něj nelze. Pokud to někde udělají bez souhlasu, trval bych na výmazu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
24. 3. 2010 11:08
Dobrý den, chci Vás požádat o radu. Můj budoucí podnájemník mě žádá o souhlas k nahlášení jeho trvalého bydliště, na adrese bytu, který mu budu pronajímat ( z důvodu jeho příspěvku na bydlení ). Napište mi prosím, co to obnáší, je možné udělit trvalý pobyt na dobu určitou (např. 1 rok) jaká jsou rizika a co by popř. mělo být uvedeno ve smlouvě, aby po jejím skončení si něco nenárokoval. Děkuji